KORAD RADIÁTOR TÍPUSOK / ÁRLISTA

Radiátorok típusjelölései

Korad radiátorok jelölései

 
Korad radiátor termékcsalád

Amerikai minőség, európai forgalmazás és terjesztés. Világszerte elismert amerikai csúcstechnológia, kedvező szlovákiai gazdasági helyzet által teremtett elérhető ár és a fogyasztói igények maximális kielégítése adja a KORAD radiátor három jellemző sajátosságát. Ez a radiátor a saját előállítású, speciális összetételű, hidegen hengerelt lemezeikből készül. A lemezek vékonyak, mindössze 1,2 mm vastagságúak. A radiátorokat az acéllemezekből való előállításuk után nyomástesztnek vetik alá, ez teszi lehetővé a termékek hosszú életű, hibamentes működését. Ezt követően a megfelelő színű festék felvitelére és a radiátor kiégetésére kerül sor, majd az ezt követően a megfelelő csomagolására, melyre a gyártó cég külön figyelmet szentel. A fából készült raklapokon tárolt radiátorokra védőburkolat és védő-műanyagfólia kerül; így tárolják őket az elszállításukig. Ez mindössze a radiátor gyártási folyamatának leegyszerűsített változata. Többféle tesztkamra áll a kutató-fejlesztő csoport rendelkezésére, melyekkel az adott radiátor különböző ellenálló képességeit tudják vizsgálni. A radiátorok ezekben a kamrákban igen szélsőséges és agresszív, szimulált körülmények közé kerülnek, s ha kiállják a próbasorozatot, csak azt követően kerülhetnek a boltokba. A kutatók mérik és ellenőrzik, hogy a radiátorok mennyire tudnak ellenállni a korróziónak. Természetesen minden egyes radiátor e tekintetben két szabványnak is megfelel, ezek: az EN 442-1, illetve a DIN 55900. Ennek köszönhetően a cég 10 év garanciát tud nyújtani a radiátorokra. De nemcsak a korrózióval szembeni ellenálló képességet vizsgálják, hanem a hőinput mérésére is igen nagy hangsúlyt fektetnek. Ezzel pedig az EN 442-2 szabványnak tudnak eleget tenni. A hőérzékelő kamera a radiátor belsejében jelentkező átlagos hőeloszlást hivatott kimutatni. Ezt az eszközt használják arra is, hogy a radiátor különböző fűtési szintjeinek variációit beállítsák. A nívós belföldi és külföldi piacokon folyó nemzetközi versenyben méltán állja meg a helyét a KORAD radiátor. Az Ön lakásába való legmegfelelőbb radiátor kiválasztásakor ne feledje, hogy a KORAD radiátor egyet jelent a legújabb technológiával, a kényelemmel, a fogyasztói igények maximális kiszolgálásával, s mindezt versenyképes áron teszi.
DUNAFERR RADIÁTOR TÍPUSOK/ÁRLISTARadiátorok típusjelölése és a márka bemutatása:

Dunaferr radiátorok jelölései

 
Dunaferr radiátor termékcsalád

Több évtizedes tapasztalatok végösszege a Dunaferr radiátor család. A Dunaferr név egyet jelent a garantált minőséggel a fűtéstechnika és az épületgépészet területén. A radiátorok közel 50 éves tapasztalat és fejlesztés alapján nyerték el mai formájukat, illetve technológiai fejlettségüket. 1996-ban az ország különböző pontjain létrejöttek a DUNAFERR Épületgépészeti Áruházak, melyek a márkakereskedéseket DUNAFERR radiátor családdal és más épületgépészeti termékekkel szolgálták és szolgálják a mai napig ki. Egy évre rá befejeződtek az építési munkálatai és átadták az új LUX-N panel radiátor - gyártó üzemet. A DUNAFERR LUX-uNi radiátorok minőségére többek között garanciát jelent, hogy ÉMI és DIN minősítéssel, illetve forgalmazási engedéllyel rendelkeznek, továbbá teljes mértékben megfelelnek az európai (MSZ) EN 442 szabványnak is. A D-ÉG Radiátorgyártó Kft., melyet a DUNAFERR Rt. 2005-ben értékesített, a Det Norske Veritas tanúsítás alapján két irányítási rendszert is működtet: ISO 9001 szabvány szerinti minőségirányítási és ISO 14001 szabvány szerinti környezetirányítási rendszert. Ezek a radiátorok a kiemelkedő hőleadásukkal, energiatakarékosságukkal a melegvizes fűtési rendszerek korszerű elemei közé sorolhatóak. Alacsony vízhőmérsékletű fűtést is lehetővé tesznek, melyet kondenzációs üzemű kazánnal is lehet működtetni. A különösen a nappali és a hálószobák fűtésére alkalmas lapradiátor család 6 csatlakozósak. Ez alapján egyaránt szerelhetők hagyományos falon kívüli és az új építéseknél általános, beépített szelepes verzióban. A hagyományos, külső szelepes beépítésű radiátorok négy csonkosak, s ezek úgy alakíthatóak ki a 6 csonkból, hogy a termék alsó két csatlakozóját ledugózzuk. A beépített, rejtett szelepes kialakításúak viszont 6 csonkkal rendelkeznek, s az előbbi esetben ledugózott alsó két csonk - megfelelő szerelvényekkel - itt a fűtési előremenő és visszatérő vezeték csatlakozópontja lesz. Az előremenő vezeték mindig a radiátor közepe felé eső csonk. A beépített szelepesek esetében a szereléshez jobbos és balos radiátor változat is elérhető, továbbá ennél a típusnál az elhelyezés után mindössze csak a termosztátfej látszik. A DUNAFERR radiátor család minden típusát festés előtt tömörségi vizsgálatnak vetik alá. Ezután két rétegű festéssel nyerik végeleges színűket. Első lépésben az alapozó réteget viszik fel mártó eljárással, ide tartozik még a felület előkezelése és foszfátozása is. Második lépésben pedig műanyag porlakkot visznek rá a testekre, melyet elektrosztatikus eljárással cca. 220°C-on égetnek azokba. Az ezáltal nyert felület esztétikus, és mind emellett ellenálló is, mivel a továbbiakban kipárolgás a termék felszínéről nincs.

CSŐRADIÁTOR TÍPUSOK

SOLARIS K-S TOM-TERM 450 SOLARIS K-S TOM-TERM 500 SOLARIS K-S TOM-TERM 620
SOLARIS K-S TOM-TERM 770 OZIRIS K-O 400 TOM-TERM OZIRIS K-O 450 TOM-TERM
SOLARIS K-S 620 TOM-TERM OZIRIS K-O 770 TOM-TERM


Modern elegancia, extravagancia, fiatalos környezet. Az OZIRIS vagy a SOLARIS márkát képviselő csőradiátor ezt nyújtja a merész vagy újításra vágyó vevőknek a megvalósítás szintjén. Košice térsége már önmagában is híres magas színvonalú radiátor gyártásáról. Az OZIRIS vagy a SOLARIS márkát képviselő radiátor elsősorban fürdőszobák fűtését szolgálja. Minden egyes radiátor csövei komoly és precíz tesztelési folyamaton esnek át annak érdekében, hogy a radiátor teljes mértékben beszerelhető legyen , rendeltetésének megfelelően a vizes helységekben is, ahol különösen fontos, hogy nedves, párás környezetben is biztonságosan tudjon működni. Lehetőség van továbbá termosztát és időzítő beszerelésére a radiátorokba, s így a fűtési variációk szinte végtelen számú kombinációját tudja.

Csőradiátorok

Természetesen bármely típusú radiátor megfelel az európai standard, EN 442 szabványnak. A radiátorok színeit pedig a cég a nemzetközi színskálához (RAL) igazítja. Minden egyes radiátor alapszíne RAL 9010-es számú fehér, viszont a vállalat bármilyen más, extra igényét is ki tud elégíteni. Az OZIRIS és SOLARIS radiátor fontos tulajdonságai közé tartozik még, hogy elektromosan működtethető. Ezek a radiátorok kiválóan alkalmasak extra spórolási lehetőségek megteremtésére.

Korad radiátor, Dunaferr radiátor, Cső radiátor

Tel: 06 1 291 3957 E-mail: info@kazanok-radiatorok.hu

fejlec fomenu Főoldal Főoldal Kazánok Radiátorok Kapcsolat Osztó-gyűjtő Megújuló energiák