Kandallókazán

KANDALLÓKAZÁN! Ránézésre KANDALLÓ, működését tekintve KAZÁN!

Teljesen új termék a magyar piacon, mely egyesíti a kandalló és a kazán nyújtotta előnyöket! Egy ránézésre meghitt kandalló, mely egy hagyományos kazán teljesítményét és magas hatásfokát nyújtja!

Már meglévő fűtési rendszerhez is csatlakoztatható, de akár önállóan is képes kielégíteni egy családi ház fűtési igényét!


A Kandallókazán más mint egy hagyományos Vízteres Kandalló! Jelentős külső hőszigetelésének köszönhetően a beépítés helyén sem lesz magasabb a hőmérséklet, mint a lakás többi helyiségében, ezáltal ugyanúgy szabályozható a hőmérséklet a lakásban, mint egy hagyományos fűtésrendszer esetében!


Az egyre magasabb gázárak, az alkalmanként előforduló bizonytalan gázszolgáltatás kiváló alternatívájaként a kandallókazán biztonságot, központi szolgáltatótól való függetlenséget biztosíthat. A jelenlegi gázárak mellett akár jelentős megtakarítás is elérhető.


Vissza a FőoldalraPrometheus 70 kandallókazán
271.000 Ft -tól
Prometheus 80 kandallókazán
321.000 Ft -tól
Prometheus 90 kandallókazán
397.000 Ft -tól

Árlista gomb


Kandallókazán, vízteres kandalló kazán értékesítés! Olyan mint egy kandalló, működését tekintve jó hatásfokú kazán! A vízteres kandallóhoz hasonlítható a legjobban, azzal a különbséggel, hogy a kandallóktól eltérően nem lesz jelentősen magas hőmérséklet abban a helyiségben, ahol a kazán található!

Vissza

"Zöld Hő" - Megújuló energia, Kandallókazán

Tel.: +36 30 332 3 332; 06 1 291 3957. E-mail: info@kazanok-radiatorok.hu

fejlec fomenu Főoldal Főoldal Kazánok Radiátorok Kapcsolat Osztó-gyűjtő Megújuló energiák